Tips voor het reserveren 2023

Vanaf begin januari kan het weer: een plek boeken voor kampeerseizoen 2023. Lees hier alle informatie over de start van het boeken en een aantal handige tips. 

 

Zet het in je agenda!

 

Door de start van het boeken te spreiden over 2 dagen, spreiden we ook de drukte op de website. Op deze manier hopen we dat het reserveren van een plekje voor iedereen zo soepel mogelijk verloopt. 

 

Een aantal wijzigingen ten opzichte van vorig jaar:

  • Alle terreinen op de Waddeneilanden zijn dit jaar vanaf maandag te boeken. Dus niet alleen Lange Paal op Vlieland, maar ook de terreinen op Terschelling en Ameland;
  • Er is een nieuw kampeermiddel waar je uit kan kiezen: de ′autotent′. Deze is voor auto′s met daktent of auto′s waar een tent aan de achter- of zijkant gekoppeld is;
  • Camperaars kiezen voortaan tussen een kampeerbusje kleiner dan 6 meter of camper groter dan 6 meter. Zo weten we zeker dat iedereen op de juiste plek terechtkomt.

 

Tips

Een goede voorbereiding is het halve werk. Hieronder volgen een aantal tips om het boeken zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen:

 

#1 Inloggegevens bij de hand

Heb je al eerder bij ons gekampeerd, log dan vóór 9 januari in op de website bij “Mijn logeren bij de boswachter” om je inloggegevens te controleren. Ben je je wachtwoord vergeten, dan kun je hier een nieuwe aanvragen. Doe dit niet pas op 9 januari vlak voordat het boeken gaat beginnen, want voor het moment supreme (10:00u) is de website even offline om alles goed klaar te zetten voor seizoen 2023.

 

Ben je ingelogd bij 'Mijn logeren bij de boswachter'? Check dan meteen even of je adresgegevens nog kloppen. Zo weten we zeker dat een eventuele Natuurkampeerkaart / het Groene Boekje naar het juiste adres wordt gestuurd.

 

Kom je voor het eerst bij ons kamperen? Dan maak je een account aan tijdens het reserveringsproces door aan te geven dat je een nieuwe gast bent. Hier hoef je vooraf niets voor te doen.

 

#2 Heb geduld  

Is de website wat trager dan je gewend bent, dan is het erg druk op onze site. Heb wat extra geduld en probeer je boeking maar op één device te maken. Als je op zowel je laptop, desktop, tablet als telefoon tegelijkertijd probeert te reserveren, dan snap je vast waar die extra drukte vandaan komt ;-) Duurt het te lang, probeer het dan wat later nog eens. 

 

#3 Laat je verrassen door een andere plek

Er is genoeg plek voor iedereen. Soms is het alleen niet meer mogelijk om precies dat éne plekje te boeken. Laat je dan eens verrassen door dit seizoen voor een andere plek te kiezen. 

 

#4 Maak geen dubbele boekingen 

Wanneer je 'voor de zekerheid' meerdere (dubbele) boekingen maakt en deze vervolgens wilt annuleren, dan betaal je €25 annuleringskosten per boeking. Zonde natuurlijk! 

 

#5 Kies een groepskampeerterrein

Ben je al druk aan het afstemmen met familie of vrienden, omdat je graag met z'n allen bij elkaar wil staan? Dan moet je je plannen even aanpassen: speciaal voor een gezellig weekendje met vrienden en familie hebben we onze groepskampeerterreinen. Bekijk de groepskampeerterreinen en vul daar het aanvraagformulier in. 

 

#6 Reserveer online

Telefonisch reserveren is niet mogelijk, dit kan alleen online. Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan telefonisch contact op. We doen ons best om iedereen zo snel mogelijk te woord te staan. Houd begin januari wel rekening met wat langere wachttijden. Je kunt ons ook mailen via logerenbijdeboswachter@staatsbosbeheer.nl. 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.