Logeren bij de Boswachter parkterrein
Logeren bij de Boswachter parkterrein

Kamperen op eigen bodem

Ga op kampeervakantie in de mooiste natuurgebieden van Nederland

Kampeervakantie

Ga je op kampeervakantie in de prachtige natuurgebieden van Nederland, dan kom je logeren bij de boswachter! Je kiest uit 22 kampeerterreinen midden in het bos of tussen de duinen die ieder iets unieks bieden. Oftewel, de perfecte uitvalsbasis voor een kampeervakantie met je partner, kinderen, vrienden of familie. Benieuwd waar je rekening mee houdt tijdens je vakantie bij Logeren bij de Boswachter? Lees dan snel verder.

Op kampeervakantie in Nederland? Krijg tips van de boswachter!

Als je denkt aan een kampeervakantie in Nederland denk je vaak aan volle campings, luxe accommodaties en talloze faciliteiten. Voor de één het perfecte plaatje, voor de ander een absolute no go. Op een natuurkampeerterrein van Logeren bij de Boswachter ga je écht even back to basic en geniet je in alle rust van de natuur om je heen. Hoe je dat doet? Simpel, met tips en tricks van de boswachter natuurlijk! We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet:

Wees voorbereid

Een goede voorbereiding is het halve werk, weet dus van tevoren waar je naartoe gaat en wat je kunt verwachten. Wordt het bijvoorbeeld slecht weer? Vergeet dan niet om je regenlaarzen mee te nemen en een extra set kleding in te pakken.

Respecteer de natuur

Om op een natuurkampeerterrein te verblijven heb je een natuurkampeerkaart nodig. Daarmee laat je namelijk zien dat je met respect voor de natuur op pad gaat! Zo houden we samen de omgeving netjes zodat je telkens weer geniet van een prettig verblijf.


Durf te verdwalen

Ben je een avonturier? Laat je mobiel en keertje thuis en durf te verdwalen in het bos. Ontdek ongestoord de mooiste plekjes en wijk eens af van je normale route. Maps uit, koppie aan!Boek jouw kampeervakantie bij Logeren bij de Boswachter

Een kampeervakantie bij Logeren bij de Boswachter draait om onthaasten. Daarnaast bieden onze terreinen niet alleen een connectie met de natuur, maar geeft de afwezigheid van afleidingen de kans om écht in contact te komen met je gezelschap.


Weet je niet zeker waar je naartoe wilt? Wat dacht je van een tentje midden in de Brabantse bossen? Of kom uitwaaien op de Waddeneilanden! Boek jouw verblijf vandaag nog en geniet binnen no time van een ontspannende, originele kampeervakantie. Tot snel!

Verder geïnspireerd raken