Logeren bij de Boswachter parkterrein
Logeren bij de Boswachter parkterrein

Geniet van de rust en ruimte

Kom logeren bij de boswachter

Campings in de natuur

Met een camping in de natuur kom je dichter bij jezelf en even helemaal tot rust met iedereen die je lief is. En voor die unieke natuur hoef je helemaal niet ver te rijden; je ervaart dit allemaal in eigen land. In een bosrijke omgeving genieten van alle sfeervolle elementen die de natuur voortbrengt; eeuwenoude bomen, unieke vogels en het algehele geluid van de natuur. Je kunt het ervaren in 8 van onze eigen provincies. Ben jij klaar voor een uniek uitstapje in eigen land?

Campings in de natuur in Nederland

Genieten op je eigen manier en tempo

Wil je eens echt weg uit de drukte van het alledaagse, dan is de natuur dé uitgelezen plek. Hier kom je tot rust en ervaar je de kracht van de natuurlijke elementen. Wat te denken van alle dieren die er rondlopen? Kom ’s avonds tot rust bij je tent of caravan en je komt er pas achter hoe dicht deze prachtige dieren in de buurt zijn. Kleine reeën, unieke vogels en meer van dat. Kamperen in deze omgeving brengt je dichter bij de natuur en het kent een authentieke sfeer. Komt dat ook beleven.


Veelzijdige, sfeervolle en unieke campings in de natuur

Kamperen op één van onze natuurrijke plekken brengt je terug naar de basis. Genieten van de kleine dingen en heerlijk tot laat in de avond buiten zitten als het mooi weer is. Midden in het bos zijn er diverse leuke activiteiten voor jong en oud. Een lange boswandeling maken, met de fiets de bossen verkennen of in de omgeving een prachtig dorpje of grotere stad bezoeken. Het kan allemaal vanuit een sfeervolle uitvalsbasis. Kom langs met je tent, je caravan of een busje en geniet midden in de natuur van alle schoonheid.


Voor kleine en grote groepen

Onze campings in de natuur zijn geschikt voor koppels, gezinnen, rustzoekers en natuurliefhebbers. Kom samen genieten van de vrijheid en sfeer midden in de natuur. Kies je ideale plekje uit één van onze 22 campings en ga erop uit! Op verschillende campings kun je je huisdier ook meenemen. Uiteraard zijn er aan het verblijf van de hond wel enkele regels verbonden, want we willen het graag voor iedere bezoeker leuk houden. Maar zeg nou zelf, wat is er leuker dan een nieuwe, natuurrijke omgeving te ontdekken met je trouwe viervoeter?

Geniet van het buitenleven

Echt even eruit? Dat doe je op een camping in de natuur. Het echte buitenleven met enkel de basis van het leven, waardoor je écht weer gaat genieten van de kleine dingetjes. Kom terug op de camping en sluit de dag af bij een heerlijk kampvuur, onder het genot van een hapje en drankje. Samen met de andere bezoekers van de camping ervaar je een geweldige tijd op een unieke plek in de natuur. Kom langs en ervaar het echte buitenleven in eigen land.