Logeren bij de Boswachter parkterrein
Logeren bij de Boswachter parkterrein

Klein maar fijn

Natuurkampeerterreinen met maximaal 30 plekken

Kleine campings

Op kleine campings kun je op een knusse en kleinschalige manier genieten van je vrije dagen. Je hebt hier geen last van grote menigten of luid lawaai en kunt in alle rust kamperen. Als dit klinkt als iets voor jou, dan staan er een verschillende kleine, rustige en mooie natuurkampeerterreinen op je te wachten. Je kiest zelf welk terrein het best bij jou past, en organiseert zo je eigen vakantie. Vergeet de grote wereld even zodat je kunt uitwaaien op je eigen plekje.

De charme van kleine campings

Rust uit op een kleine camping

Een van de belangrijkste redenen om op vakantie te gaan of even een paar daagjes weg te gaan, is om de rust op te zoeken. Alleen al door naar een andere plek in Nederland te reizen kun je je laten omgeven door rust en natuur. Op een kleine camping kun je genieten van de natuur en de dieren zonder dat er te veel mensen om je heen zijn. Ga even weg met familie en relax samen op een kleinschalige camping. Hier krijg je weer energie van. Ook voor kinderen zijn kleine campings ideaal, omdat ze hier veilig en leuk kunnen spelen.

Kleine campings midden in de natuur

Op kleine campings word je niet wakker van het geluid van andere mensen of van voertuigen, maar van het natuurlijke ochtendlicht en de voorbijkomende dieren. Als je wakker wordt wanneer het lichter wordt, raakt je lichaam in een natuurlijker ritme. Je volgt namelijk het ritme van de dag en niet van de maatschappij. Een paar daagjes per dag een ander ritme volgen is heerlijk. Ook is het heerlijk om van de natuur te genieten. Je kunt in de schaduw van de bomen liggen of wandelingen maken.


Maak je eigen keuzes

Hoe je op vakantie gaat, kies je zelf. Je kunt kiezen voor een tent, een camper of een caravan. Vervolgens kies je zelf de locatie van het kampeerterrein waar jij graag je vrijheid wilt vieren. De terreinen zijn allemaal natuurkampeerterreinen, dus je zit in een frisse, groene omgeving. Je kunt back to basic gaan, met een kampeerplek zonder stroom, maar ook als je wel stroom wilt ben je welkom. Zo personaliseer je je eigen vakantie en belevenis.

Volop activiteiten, ook op kleine campings

Wandelen of fietsen in de rustige natuur is een leuke activiteit die je vanaf je kampeerplek kunt doen. Wandel door het bos of over de duinen en volg de fietspaden in de buurt om je omgeving te leren kennen. Als het koud wordt, kun je bij een kampvuur gaan zitten en daar ontspannen. Je kunt je vakantie zelf invullen met alle activiteiten die jou energie geven. Als dit je allemaal aanspreekt, kun je nu je vakantie op een van de vele kleine campings boeken. Vind het perfecte kampeerplekje voor jou en kies de data die het beste uitkomen. Zo zorg je ervoor dat je vakantie onvergetelijk wordt.