Logeren bij de Boswachter parkterrein
Logeren bij de Boswachter parkterrein

Hier aan de kust

De zoute zee slaakt een diepe zilte zucht

Kamperen in Zeeland

Kamperen in Zeeland, dat is water aan alle kanten en genieten van de mooiste zonsondergangen. Laat je betoveren door prachtige vergezichten, ga op zoek naar watervogels of wandel door de bossen. Als je gaat kamperen in Zeeland dan heb je veel te genieten. Zet je tent op op het natuurkampeerterrein het Veerse Gat, kom tot rust en geniet!

Kampeerterreinen van Staatsbosbeheer in Zeeland

Zeeland voor de waterliefhebbers

Waar je ook bent in Zeeland, water is altijd dichtbij. En al is het geen zee, dan zijn het wel de beekjes en kreekjes die door het Zeeuwse land lopen. Kamperen in Zeeland is dan ook ideaal voor de waterliefhebbers. Ga surfen langs de Zeeuwse kust, ontdek de binnenwateren met een sloep of trek per kano van dorp tot dorp. Een mooie startlocatie voor waterliefhebbers om te kamperen in Zeeland is natuurkampeerterrein het Veerse Gat op Walcheren.

Kamperen in de natuur in Zeeland

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij Zeeland, maar de Zeeuwse natuur is prachtig. Met heuvelachtige duinlandschappen, gevarieerde bossen en polders met historische dijkjes is Zeeland een fijne locatie om je even terug te trekken uit de dagelijkse sleur. Kom kamperen in Zeeland en ervaar de natuur op z’n mooist. Zie bijvoorbeeld de natuur ’s ochtends ontwaken op natuurkampeerterrein het Veerse Gat. Ontbijten aan het water terwijl je alleen maar kwetterende vogels om je heen hoort. Kamperen in Zeeland wordt extra speciaal als je gaat logeren bij de boswachter.


Kampeerterrein als uitvalsbasis voor vakantie

Gebruik natuurkampeerterrein het Veerse Gat als uitvalsbasis als je gaat kamperen in Zeeland. Het Veerse Gat op Walcheren, ligt op fietsafstand van de steden Middelburg en Vlissingen. Zo kan je het kamperen in Zeeland afwisselen met een dagje winkelen, of een cultureel uitstapje. Om vervolgens ’s avonds weer met een boek te ontspannen voor je tent, in het Veerse Bos aan het water. Kamperen in Zeeland biedt voor ieder wat wils.

Kamperen in Zeeland voor de vogelliefhebbers

Ben jij een fervent vogelaar? Of vind je het gewoon leuk om eens wat andere vogels te zien dan de bosvogels in het plaatselijke park? Neem dan je verrekijker mee en ga kamperen in Zeeland. Spot de vogels vanuit je tent of bezoek het strand of de vogelboulevard. Visdief, kluut, lepelaar of tureluur. Allemaal vogels die je in Zeeland tegen kan komen. Zoek je nog een leuke activiteit voor tijdens het kamperen in Zeeland? Maak een bingokaart van verschillende vogelsoorten: wie bingo heeft hoeft niet af te wassen!

Verder geïnspireerd raken