Logeren bij de Boswachter parkterrein
Logeren bij de Boswachter parkterrein

Ver weg van de drukte

Rustiek kamperen in de natuur

Rustiek kamperen

Kies je voor rustiek kamperen, dan kies je voor eenvoudig en sfeervol. Overnacht op een landelijke plek, te midden van de mooiste natuur en ervaar hoe je er écht even uit kan zijn in eigen land. Wat is dan dat landelijke waarmee je te maken krijgt? Vooral de vrijheid om letterlijk te gaan en staan waar je maar wilt, want je neemt plaats op een zelfgekozen plek en kiest helemaal zelf op welke manier je wilt staan; naar het bos, dan wel naar de andere bezoekers. Hoe ziet rustiek kamperen er verder uit?

Rustiek kamperen in het bos

De voordelen van rustiek kamperen

Landelijk op vakantie biedt tal van mogelijkheden. Je komt terecht op een knusse, sfeervolle plek. Hier vier je samen met een kleiner gezelschap (maximaal ong. 75 plaatsen) de vakantie van je leven. De ambiance wordt extra leuk wanneer het donker wordt, want dan neem je met zijn allen plaats aan het kampvuur. Of je kiest er natuurlijk voor om met je eigen gezin voor de tent te zitten. Dat is precies waar rustiek kamperen voor staat; de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt in een rustige, maar niet té rustige omgeving. Sfeer en gezelligheid staat centraal in de natuurlijke omgeving van het bos.


Ver weg van de drukke wereld vakantie vieren

Ons eigen land biedt tal van unieke en mooie plekjes; je moet ze alleen even ontdekken. Kom heerlijk tot rust in een bosrijke omgeving en geniet van alle natuur om je heen. Geniet samen met je partner of met de kinderen van een prachtige omgeving, waar tal van activiteiten op je zitten te wachten. Ga er samen op uit en ontdek unieke monumenten, ten einde van onontdekte paden. Of pak de fiets en volg de weg die je leidt langs tal van toeristische attracties. Aan het einde van de dag kun je weer heerlijk tot rust komen op je standplaats. Rustiek kamperen zoals het bedoeld is.


Aandacht voor details in rustiek kamperen

Op een plek waar je helemaal tot jezelf kan komen ontdek je ook weer de kleine, mooie details in de natuur. Wordt wakker in een oase van rust, met alleen de fluitende vogels om je heen. Kom binnen in een informele, sfeervolle omgeving en geniet van al het groen. Zowel voor jezelf als voor de kinderen is er meer dan genoeg te doen! Vakantie vieren op een kleinschalige manier, maar voorzien van alle elementen waarvan je volop kunt genieten. Wist je overigens dat we door het hele land een unieke en consistent landelijke sfeer bieden?

Kom tot rust: bezoek onze campings

Wil je ook graag rustiek kamperen? Dat kan op tal van locaties door heel Nederland. Kies één van onze prachtige parken in de provincies Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Noord-Brabant, Limburg of Zeeland. Ga er heerlijk tussenuit in eigen land en ontdek de unieke kenmerken van iedere regio. We heten je van harte welkom op één van onze sfeervolle locaties.

Verder geïnspireerd raken