Logeren bij de Boswachter parkterrein
Logeren bij de Boswachter parkterrein

Wij zijn dol op de bossen

Kom logeren bij de boswachter

Kampeervakantie in Nederland

Pak je tent, vouwwagen of caravan en ga op kampeervakantie in Nederland. Voor de mooiste plekken om te overnachten kies je de natuurkampeerterreinen van Staatsbosbeheer. Middenin het bos, langs de heide of aan het water. Jouw kampeervakantie in Nederland wordt een groot succes als je iedere ochtend wakker wordt in de natuur en je geniet van de rust en al het moois om je heen.

Kampeerterreinen van Staatsbosbeheer in Nederland

Kampeervakantie in Nederland met de tent

Leg je tent in de kofferbak, pak je slaapzak en je luchtbed, en ga op kampeervakantie in Nederland! Kamperen op de natuurkampeerterreinen van Staatsbosbeheer is niet zomaar een vakantie. Je wordt iedere ochtend wakker middenin de natuur, je voelt je compleet weg van de bewoonde wereld. En het grote voordeel is: je hoeft er niet voor naar Frankrijk of Italië! Op kampeervakantie in Nederland ben je met een uurtje rijden al op je bestemming.

Met de camper op rondreis

Ook met een camper ben je welkom op veel van de natuurkampeerterreinen van Staatsbosbeheer. Zet je camper neer en je kampeervakantie in Nederland kan beginnen. Geen eigen camper? Huur er een en maak van je kampeervakantie in Nederland een groot avontuur! Boek een aantal nachten op verschillende natuurkampeerterreinen en ga op rondreis door de Nederlandse natuur! Een kampeervakantie in Nederland laat je zien hoe afwisselend onze natuur is.


Avontuurlijk op vakantie op de trekkersvelden

Voor de echte avonturiers hebben de natuurkampeerterreinen van Staatsbosbeheer ook een trekkersveld. Dit veld is bedoeld voor mensen die lopend of op die fiets komen. Je kan niet reserveren en mag er maximaal 3 nachten staan. Ben jij wel in voor een actieve vakantie? Dan zijn de trekkersvelden voor jou gemaakt! Pak je fiets of wandelschoenen, beperk je bagage tot een minimum en ook jouw kampeervakantie in Nederland kan beginnen!

Kampeervakantie in Nederland met kinderen

Ook met kinderen kan je op natuurkampeerterreinen terecht voor jouw kampeervakantie in Nederland. De kampeerterreinen van Staatsbosbeheer liggen middenin de natuur en de natuur is voor kinderen één grote speeltuin. Daarnaast zijn verschillende kampeerterreinen extra geschikt voor de jongste kampeerders onder ons. Wat dacht je van De Kijl in het Sleenerzand, De Vlagberg in boswachterij Sint-Anthonis of natuurkampeerterrein Groesbeek in het Rijk van Nijmegen. Ook jullie kinderen zullen niet uitgepraat raken over hun kampeervakantie in Nederland.