Logeren bij de boswachter

Kamperen in Nederland

Pak je tent, vouwwagen of caravan en ga kamperen in Nederland. En voor de mooiste plekken om te kamperen in Nederland kom je logeren bij de boswachter. De natuurkampeerterreinen van Staatsbosbeheer liggen door heel Nederland. Word wakker in de mooiste bossen, geniet van de rust en droom weg bij het gezang van de vele vogels in de natuur. Kamperen in Nederland is genieten.

Kampeerterreinen van Staatsbosbeheer in Nederland

Kamperen dichtbij

Voor de mooiste kampeerterreinen hoef je niet naar Frankrijk, Italië of Duitsland. Kies een natuurkampeerterrein van Staatsbosbeheer en je overnacht in een compleet andere wereld. Deze kampeerterreinen liggen door heel Nederland waardoor er altijd wel eentje bij jou in de buurt is. Geen uren rijden meer, niet continu die pauzes bij pompstations omdat er iemand naar de wc moet. Kamperen in Nederland doe je bij de boswachter.

 

Kamperen in de mooiste natuurgebieden

De natuurkampeerterreinen van Staatsbosbeheer liggen in de mooiste natuurgebieden. Van middenin de bossen, tot tussen de heidevelden en in de duinen. Kamperen in Nederland kan bijvoorbeeld op de Veluwe, in het Hart van Drenthe of bij Nationaal Park Maasduinen. Of ga kamperen in Nederland op een van de Waddeneilanden. Stuk voor stuk liggen de kampeerterreinen in de parels van de Nederlandse natuur.

Kamperen in Nederland in alle rust

Hoewel Nederland een druk en compact land is, merk je daar niks van als je komt logeren bij de boswachter. Ga kamperen in Nederland op een van de natuurkampeerterreinen van Staatsbosbeheer en je belandt in een oase van rust. Het geruis van de wind door de bomen, zingende vogels en ’s avonds een roepende uil. Het leven gaat langzamer als je gaat kamperen in Nederland.

 

Kampeerterrein als uitvalsbasis

Kamperen in Nederland is prima te combineren met dagjes uit. Neem je fiets mee en maak een mooie fietstocht. Of ga naar het plaatselijke dorpje of grotere stad om te lunchen op het terras. Om je bij thuiskomst bij de tent weer onder te dompelen in de stilte van de natuur. Ga kamperen in Nederland en je weet dat wat je plannen ook zijn, het begin en het einde van de dag altijd genieten is. 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.